Zoeken naar zonder bespreekbaar

Uw zoekactie voor zonder bespreekbaar leverde 83 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Ikke 54 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Bttm
Bttm zoekt top of versa voor fijn moment,m85,17x4.5 85kg, kan ontvangen ,geschoren, gespoeld, alles bespreekbaar  
Pijper 43 jaar Antwerpen - Herentals
Pijpen en rimmen
Wie kan er mij morgenmiddag tussen 12u en 14u discreet ontvangen in de buurt voor een Pijpdate. Ben zelf bottom en hou van pijpen en rimmen. Ik slik alles door. Meer is altijd bespreekbaar, sta voor veel open.  
klepper 46 jaar Antwerpen - Borsbeek
zin en geil , whatssap of skype kan ook
iemand zin om geil te doen , alles bespreekbaar..leeftijd speelt geen rol  

zin en geil , whatssap of skype kan ook
Stijn 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Piss Suck
Hoi, welke man wil mij morgen overdag ontvangen en pist mij onder waarna ik je lul pijp? Ander scenario bespreekbaar Ik verplaats stad Antwerpen  
Luc 50 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Onderdanige zaad en plasslet zoekt dominante wandelbuddy
Ik ben een 59 jarige onderdanige kinky zaad en plasslet. 1m83 en 98kg. Ik ga regelmatig alleen wandelen in de ardennen of aan zee. Soms voor een dag, soms voor meerdere dagen. Ik zoek een dominante kinky top met groot en mooi gereedschap om in eerste instantie mee te gaan wandelen en in tweede instantie mij te gebruiken als zaad en plasslet. Veel kan en is bespreekbaar. Ook delen met je vrienden kan.  
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 07u50) vandaag vanaf 07u50 tot 13u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
Paul 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Bottom 35 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Zoek top
Welke (dominante) top wil vandaag gebruik komen maken van deze ondetdanige bottom? Discreet en anoniem, hygiene gevraagd en geboden. Ben 34j 1m78 92kg pik 15x4. Veel is bespreekbaar. Ik ontvang  
Joo 59 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
chubby zoekt idem of chubby liefhebber
ik zoek een (oudere) top/versa chubby of chubby liefhebber. Ik pijp ontzettend graag doch zowat alles is bespreekbaar. Discreet kunnen ontvangen overdag is een must.  
EVD 24 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Onerv. bttm
Ik ben een nog jong onervaren bttm sletje/sissy op zoek een dominante meester(s) of daddy die mij volledig onder handen wil nemen. Ik ben erg gehoorzaam en doe wat mijn meester mij opdraagt. Ik sta voor veel open, veel bespreekbaar. Antwoord niet op berichten met maar 2 woorden… kan mij gemakkelijk verplaatsen maar enkel overdag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9